Gospelworkshop 2017

Praise the Lord

”Når man synger, skal man ikke kun bruge stemmen, for så bliver stemmen alt for hurtigt træt. Nej, vi skal også have gang i de store muskler”, proklamerede Bebiane Bøje, og så var tonen ligesom slået an til en musikalsk eftermiddag med gang i den.3-600

Scenen var Døstrup Forsamlingshus lørdag 4. februar, og anledningen var gospelworkshop for konfirmanderne. Under kyndig, karismatisk ledelse af Bebiane Bøje som korleder og Jakob Gunnertoft på klaver fik de mange konfirmander samt medlemmer af kirkekoret et par timer i musikværkstedet.

5-600”Praise the Lord” og ”Halleluja” blev der sunget med mund og krop, som vi kender det fra den berømte amerikanske gospel-tradition. De unge fandt hurtigt rytmen, sang med støt stigende volumen, klappede, vrikkede og krammede. En energisk korleder spredte konstant glad stemning:

6-600”Sig til din sidemand, at han bare er så god. Og sig til ham, at han ser godt ud”, opfordrede en munter Bebiane Bøje, der også underviser i musik på konservatoriet.  

Efter et par livlige timer med sangundervisning blev der serveret mad for konfirmanderne. Derefter kom forældrene til forsamlingshuset, og de unge præsenterede deres nye kundskaber ved en gospelkoncert.

Tekst og foto: Søren Østergaard

Publiceret på hjemmesiden 4. februar 2017

Bebiane Bøje var den energiske korleder, mens Jakob Gunnertoft sad ved klaveret.

Bebiane Bøje var den energiske korleder, mens Jakob Gunnertoft sad ved klaveret.

2 - 6001 - 60010-6007-6004-600

 

Comments are closed.