Dameaften i februar 2020

Dameaften i sognehuset med film og tapas                                                                                          

Første filmaften for damer, “Film og Tapas”, blev afviklet i februar, den gode stemning var grundlagt allerede ved aftenens start.

Filmen “Vinterbørn” blev vist og blev nydt af både folk, der så den for første gang, og af folk, der genså filmen fra 70’erne, – stadig en god oplevelse her i 2020 om et emne, der vedkommer alle kvinder. 

   Efter lidt omrokering af de dækkede borde og stole, blev alle bænket ved tapasfadene. Og snakken gik! Det var ikke nødvendigt at komme med opfordringer. Under snakken gik det op for os, at man var kommet for både filmen og (måske ikke mindst) det sociale samvær.

   40 skønne damer havde meldt sig til aftenen, ca. 10 for mange, men det skal ikke være nogen beklagelse, men en konstatering, at lokalet ikke kan rumme mere end 30 til filmfremvisning. Udvalget havde oplevet det som en succes, hvis der kom 20, – ikke havde vi drømt om 40 pers. (+ 10, der henvendte sig  forgæves). Efter en del omrokering kom der mad på bordene, – folk gav villigt en hånd med, også da der skulle ryddes op, skønt!

   Vi har allerede aftalt, at der kommer et lignende arrangement til næste år, men det bliver kun med 30 pladser, og så må vi sige, at det er efter “først til mølle”- princippet. Hold jer orienteret i Kirkebladet, hvor der vil komme opslag med program til dameaften 2021.

Anne Aase Smedegaard

Comments are closed.